Screens

Een perfecte zonwering voor buiten zijn screens. Ze bieden een uitstekende zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft.
Hierdoor is het product met name populair bij kantoorpanden. Maar ook voor woonhuizen zijn screens uitermate geschikt. Zo kunt u ook overdag fijn tv kijken.

Zonwerend

Een screen is de meest effectieve zonwering. Het op maat gemaakte screen blokkeert het zonlicht waardoor het binnen een stuk koeler blijft. Screens bieden privacy zonder een opgesloten gevoel te geven, ze zijn daarbij vrij compact en nemen weinig ruimte in beslag.

Roestvrij en tegen elk weer bestand

De profielen worden zonder meerprijs geleverd in de kleuren crémewit en technisch zilver. De profielen zijn van aluminium gemaakt en dus roestvrij en bestand tegen weersinvloeden. Het doek bestaat uit een kern van glasvezel met daaromheen een laagje kunststof. Dit maakt het doek zeer sterk, niet rekbaar, onbrandbaar, vochtbestendig, rot-en schimmelvrij , vet en waterafstotend.

Screens online bestellen

Via Internet Zonwering kunt u screens op maat bestellen. U kunt ook de montage door ons laten doen. Telefonisch kunnen wij u geen hulp bieden bij het monteren.
Internetzonwering.com biedt 3 jaar garantie op fabricage en constructiefouten. Buiten de garantie vallen schades die door ondeskundige montage of gebruik zijn ontstaan.

Goedkope screens door eigen productie

De screens van Internetzonwering.com zijn van zeer hoge kwaliteit, maar ook scherp geprijsd. Dit is mogelijk omdat wij de screens rechtstreeks uit de fabriek leveren. Omdat er geen tussenhandelaar of winkel bij betrokken is profiteert u van een gemiddeld 60% lagere prijs.

Screens kopen bij Internet Zonwering

De screens zijn gemakkelijk online te kopen bij Internet Zonwering. Met de besteltool kunt u de afmeting, bediening, kleur, kleur van de kap en de diverse overige opties opgeven.
Als u dit heeft gedaan heeft kunt u bestellen door de screens in het winkelmandje te plaatsen. Het is niet nodig om een account aan te maken. Vul uw gegevens in en kies een van onze veilig betaalmethodes: iDeal, bankoverschrijving, Mr. Cash of contant bij aflevering. Heeft u vragen over onze screens, neem dan contact op met Suntex via 023-529 0067.

Bekijk de Meetinstructie screens
Bekijk de Montageinstructie screens

Screens
Uw keuze
Bestellen is eenvoudig
Volg onderstaande stappen en na iedere keuze wordt de prijs in de rechterkolom aangepast.
1.
Afmetingen
Vult u de gewenste maakmaten in:
Gewenste breedte:
cm (bijv. 60,7 cm)
Gewenste hoogte:
cm (bijv. 150,5 cm)
2.
Bediening
Kies de bediening van uw Screens:

Kies de plaats van de bediening van uw screens:

(kijkend naar het product vanaf buiten gezien!) ?

3.
Kleur

Onze screenscollectie bestaat uit ca. 20 verschillende kleuren en dessins. Kies uit 1 van de onderstaande kleuren. Wij sturen u de 5 stalen in dezelfde kleurrange waaruit u vervolgens uw definitieve keuze maakt.

4.
Kleur kap

5.
Opties
?
€ 30,00
Gewenste profiel:
Totaalprijs: € 0,00

Afmetingen
Bediening
Plaats bediening
Kleur
Kap kleur
Totaalprijs: € 0,00
Gratis kleurstalen bestellen

CONTACT

023 - 529 00 67

Als u nog vragen heeft of liever direct met een van onze medewerkers praat...

Of kijk op onze klantenservice pagina bij veelgestelde vragen.
Al onze zonwering vervaardigen we in onze eigen Suntex fabriek. Hierdoor kunnen we onze producten tot 60% goedkoper aanbieden dan elders.