Pergola Madeira

Een variant op het zonnescherm is de Pergola Madeira. De Pergola Madeira is zeer geschikt voor een combinatie van een grote breedte met een extra grote uitval. Dit product is extreem windvast. Het is uniek om de combinatie van het grootst mogelijk schaduw gevend oppervlak met een minimale muurbelasting.

/home/izwcom/domains/internetzonwering.com/public_html/modules/producten/pergola-madeira.php

Module niet gevonden

Constructie

De positie van de liggers en staanders kun je (binnen bepaalde grenzen) zelf aanpassen.
De staanders en liggers blijven immers permanent in het zicht, ook wanneer het doek opgeborgen zit in de cassette.

Montage

Door middel van stevige kombeugels wordt de cassette aan de muur bevestigd. De horizontale liggers worden aan de voorzijde door twee stevige aluminium staanders op betonpoeren gemonteerd. De betonpoeren vindt u bij de opties omdat deze niet in iedere situatie nodig zijn.
Het doek gaat in en uit d.m.v. een combinatie van elektrische en afstandbedienbare motoraandrijving en een uitgekiend in de liggers weggewerkt gasverensysteem.

De Pergola Madeira online bestellen

U kunt de Pergola Madeira zeer eenvoudig online bestellen. Volgt u stapsgewijs de opties. Zo kunt u de Pergola zonwering helemaal zelf ontwerpen.
U heeft de keuze uit drie verschillende kleuren voor het profiel. Aan het einde kunt u kiezen voor betonpoeren, deze zorgen ervoor dat de hele constructie goed verankert is.
Op deze manier zult u jarenlang plezier beleven van het buiten zitten.

Goedkope Pergola Madeira door eigen productie

De Pergola Madeira bij Internet Zonwering is van zéér hoogwaardige kwaliteit en scherp geprijsd. Dat komt doordat we rechtstreeks vanuit onze fabriek leveren. Zonder tussenhandel of winkel. Daar profiteert u van: de prijs voor onze Pergola Madeira ligt namelijk gemiddeld 60% lager dan in een winkel.

Pergola Madeira kopen bij Internet Zonwering

U kunt een Pergola Madeira eenvoudig online kopen bij Internet Zonwering. Gebruik de besteltool om uw wensen aan te geven met betrekking tot afmetingen, bediening, kleur en overige opties.
Na het samenstellen van uw Pergola Madeira kunt u deze bestellen door het product in het winkelmandje te plaatsen. Vul vervolgens uw gegevens in. Het is niet nodig om bij Internetzonwering een account aan te maken. Bij Internetzonwering kunt u op 4 verschillende veilige manieren betalen: iDeal, bankoverschrijving, Mr. Cash of contant bij aflevering. Indien u vragen heeft over uw Pergola Madeira, dan kunt u contact opnemen met Suntex via 023 529 0067.