Cassetterolgordijn

Sfeer cassette rolgordijnenBent u op zoek naar een product dat volledig kan verduisteren? En overdag wilt u genieten van het zonlicht? Cassetterolgordijnen zijn daarvoor het ideale product. Bij internetzonwering.nl heeft u een ruime keuze aan verduisterende stoffen.

Cassetterolgordijn
Uw keuze
Bestellen is eenvoudig
Volg onderstaande stappen en na iedere keuze wordt de prijs in de rechterkolom aangepast.
1.
Afmetingen
Vult u de gewenste maakmaten in:
Gewenste breedte:
cm (bijv. 60,7 cm)
Gewenste hoogte:
cm (bijv. 150,5 cm)
2.
Bediening
Cassette in en op de dag

3.
Kleur

Onze rolgordijnencollectie bestaat uit circa 50 verschillende kleuren en dessins. Kies uit 1 van de onderstaande kleuren. Op de bestelpagina kunt u aangeven dat u kleurstalen wilt ontvangen. Wij sturen u in dat geval zo´n 5 kleurstalen toe in de kleurenrange die u hier heeft uitgekozen.

Totaalprijs: € 0,00

Afmetingen
Bediening
Kleur
Totaalprijs: € 0,00
Gratis kleurstalen bestellen

CONTACT

023 - 529 00 67

Als u nog vragen heeft of liever direct met een van onze medewerkers praat...

Of kijk op onze klantenservice pagina bij veelgestelde vragen.
Cassetterolgordijnen maken we in onze Suntex jaloeziefabriek van hoogwaardige materialen. Van daaruit leveren we onze producten ook aan tegen de laagste prijzen.

InstuctiefilmGoedkope cassetterolgordijnen uit fabriek geleverd

Onze cassetterolgordijnen zijn van de hoogste kwaliteit en worden tevens zo voordelig mogelijk aangeboden! Kopen doet u bij ons rechtstreeks uit de fabriek, zonder tussenkomst van een derde partij. Daardoor zijn wij gemiddeld zo’n 60% goedkoper dan een winkel of bouwmarkt!


Maatwerk cassetterolgordijnen kopen

Het product werkt volledig verduisterend vanwege de zijgeleidingsprofielen. De stof rolt vanuit de cassette langs de zijgeleidingsprofielen naar beneden. Hierdoor wordt het daglicht volledig buitengesloten. Onze cassetterolgordijnen worden speciaal op maat gemaakt in onze eigen fabriek.
De maximale maten zijn 150cm breed en 160cm hoog.

Hoe werkt het?

De bovenbuis bevat een veermechanisme . Met de hand trekt u het rolgordijn naar beneden of begeleid het omhoog. Internetzonwering.com werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige stoffen. Via onze bestelmodule heeft u de keuze uit 10 van de meest populaire stoffen. Uiteraard allemaal verduisterende stoffen omdat dit product met een transparante stof geen nut heeft.
In de showroom in Cruquius (nabij Haarlem) vindt u een uitgebreidere collectie

Bekijk de Meetinstructie Cassetterolgordijn
Bekijk de Montageinstructie Cassetterolgordijn