Gordijnen

Vouwgordijnen

>
Vouwgordijnen

Rolgordijnen

>
Rolgordijnen

DouRollo

>
DouRollo

Cassetterolgordijnen

>
Cassetterolgordijnen

Overgordijnen

>
Overgordijnen

Gordijnen

Al vele jaren zijn gordijnen favoriet voor zonwering en raamdecoratie in huis. Door alle nieuwe varianten van gordijnen zien we bij Internetzonwering.com de vraag verschuiven van de traditionele versies naar de praktischere vouwgordijnen of rolgordijnen. Maar niet alleen de praktische of traditionele gordijnen worden populairder, ook moderne varianten als plissé gordijnen, paneelgordijnen en DuoRollo zijn gewild. Wilt u echt voor een oogstrelede combinatie gaan, dan kiest u voor de lichte voile- en vitrage-achtige gordijnen in combinatie met aluminium jaloezieën

Rolgordijnen

Rolgordijnen hebben een lichtwerende of volledig verduisterende functie. U heeft een ruime keuze uit transparante of verduisterende stoffen. Verder leveren wij een breed pallet aan dessing, van uni en nostalgisch, tot modern en multiprints. U maakt het decoratieve karakter compleet met onderlatten of schulpranden. Rolgordijnen stralen warmte uit, zijn praktisch in gebruik en hebben een prijsvriendelijk karakter. Naast ons assortiment rolgordijnen koopt u bij Internetzonwering.com ook de speciale DuoRollo. Laat u verrassen!

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen hebben een flinke opmars gemaakt. Vouwgordijnen worden gemaakt van de stoffen van onze reguliere gordijnen. Dit betekent dat de keuze voor een stof vrijwel onbeperkt is. U kunt een greep uit de collectie online bestellen, zit de gewenste stof er niet tussen? Dan kunt u gerust kome kijken in onze showroom. Vouwgordijnen zijn geschikt voor ramen tot circa 3 meter breed.

Reiniging van gordijnen

Gordijnstoffen zijn meestal vrij eenvoudig te reinigen. De stoffen kunt u zelf wassen op een (handwas)programma van 30 graden celcius. Wel is belangrijk dat u informeert bij de leverancier of dit mogelijk is, als u gordijnen namelijk te heet wast bestaat de kans dat de stof krimpt.
De stof van vouwgordijnen kunt u aan de bovenzijde losmaken door zachtjes aan het klittenband te trekken. De optrekkoorden onderin schuift u gemakkelijk uit het oog. De baleinen en onderlat haalt u tot slot aan de zijkant via een kleine opening uit de stof.

Gordijnen online kopen

Gordijnen op maat koopt u eenvoudig bij Internet Zonwering. Doordat wij de gordijnen zelf produceren, kunnen wij volledig maatwerk bieden voor uw gordijnen. U kiest eerst het type gordijn: vouwgordijnen, rolgordijnen, DuoRollo, cassetterolgordijnen of overgordijnen. Op de pagina van het gordijn van uw keuze vindt u de besteltool. In deze tool geeft u alle specificaties door. Wij maken het gordijn dan volledig naar uw wensen.

Goedkope gordijnen op maat

Bij Internet Zonwering produceren wij alle gordijnen zelf. Hierdoor kunnen wij onze producten tot wel 50% goedkoper aanbieden dan een concurrent. Naast de lage prijs staan wij ook persoonlijk garant voor de kwaliteit van onze gordijnen en jaloezieën. Wanneer u niet tevreden bent lossen wij dit persoonlijk met u op; zo hoeft u niet onnodig lang te wachten door een discussie tussen fabrikant en verkoper. Indien u vragen over onze producten heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice via 023 529 0067.