Horren

Cassettehor

>
Cassettehor

Plissé hordeur

>
Plissé hordeur

Horren

Horren worden vaak gebruikt om insecten te weren, zonder daarbij de ruimte volledig af te sluiten. Zo geniet u van een lekker briesje in uw woning, zonder dat allerlei vervelende vliegen of andere insecten mee komen. Bij internetzonwering.com heeft u de keuze tussen een cassettehor of een plissé hordeur, beide met een scherpe prijskwaliteitverhouding.
Cassette horren
Een cassette hor bestaat uit een cassette waar de hor in en uit kan worden gerold. Deze hor kan zowel buiten als binnen bevestigd worden en is hierdoor geschikt voor elk type raam. De cassette horren van Internetzonwering.com worden op maat gemaakt, u kunt ze eenvoudig zelf monteren. Lees meer over cassette horren.

Plissé hordeur

Een plissé hordeur is de nieuwste oplossing voor uw horren. Het gaas wordt bij een plissé hordeur niet opgerold, maar gevouwen. Hierdoor klapt de treklijst niet terug maar blijft in elk gewenste stand staan. Een plissé hordeur is door deze constructie een ideale oplossing voor een schuifpui of dubbele tuindeuren.
Lees meer over plissé hordeuren.

Goedkope horren door eigen productie

Bij Internet Zonwering zijn al onze horren van zeer hoge kwaliteit én scherp geprijsd. Omdat er geen sprake is van een tussenhandelaar kunnen wij u goedkope horren leveren; onze horren komen rechtstreeks uit de fabriek. Door de eigen productie ligt de prijs van onze horren 60% lager dan bij horren in de winkels.

Horren kopen bij Internet Zonwering

U koopt uw houten jaloezieën eenvoudig online bij Internet Zonwering. Via onze besteltool stelt u het product volledig naar uw wensen samen. U kunt kiezen voor de gewenste afmeting, bevestiging, kleur en diverse andere opties.
Wanneer u de horren naar wens heeft samengesteld, plaatst u de producten in het winkelmandje. De volgende stap in het proces is het invoeren van uw gegevens. Het aanmaken van een account is niet nodig. Als betaalmogelijkheid kunt u kiezen uit iDeal, bankoverschrijving, Mr. Cash of contant bij levering. Heeft u vragen over de beschikbare horren, neem dan contact op met Suntex via 023 - 529 00 67.