Cassettehor

Bij Internetzonwering.com bestelt u eenvoudig online een cassettehor op maat. Door onze online bestelmodule maakt u een keuze uit de verschillende opties, zo krijgt u altijd de perfecte cassettehor.

Cassettehor
Uw keuze
Bestellen is eenvoudig
Volg onderstaande stappen en na iedere keuze wordt de prijs in de rechterkolom aangepast.
1.
Afmetingen
Vult u de gewenste maakmaten in:
Gewenste breedte:
cm (bijv. 60,7 cm)
Gewenste hoogte:
cm (bijv. 150,5 cm)
3.
In-de-dag of Op-de-dag

Kies uw type rolhor

Bij cassettehorren is het, in verband met de koof, belangrijk om te weten of u de horren in-de-dag of op-de-dag plaatst (m.a.w. of de zijkant van de hor zichtbaar is of niet). Een uitleg over het verschil tussen in-de-dag en op-de-dag vind u op de meetinstructie.

4.
Opties
?
€ 2,00
€ 9,00
Totaalprijs: € 0,00

Afmetingen
Kleur
In of op de dag
Totaalprijs: € 0,00
Gratis kleurstalen bestellen

CONTACT

023 - 529 00 67

Als u nog vragen heeft of liever direct met een van onze medewerkers praat...

Of kijk op onze klantenservice pagina bij veelgestelde vragen.
Met behulp van de horren van Internetzonwering.nl kunt u \ avonds lekker de ramen open laten staan, zonder dat er insecten naar binnen vliegen!

Waarom een cassettehor

Met de cassettehor van Internetzonwering.com kunt u tijdens de zwoele avonden nog lang van de buitenlucht genieten zonder dat u last heeft van vervelende insecten die naar binnen willen.
U kunt de ramen zo lang open laten staan als u wilt.

Techniek

De cassettehor/rolhor is een zeer exclusieve maatwerk rolhor met bijzondere technische specificaties. In de cassette bevindt zich een veerrol waarom zich het gaas op -en afrolt.
Net als bij de Velux rolhor. Kap, geleiders en onderlat bestaan uit een hoogwaardig aluminium. De onderlat heeft een afdichtingsborstel
waardoor eventuele oneffenheden worden geminimaliseerd.
Het mooie is dat de rolhor zowel binnen als buiten geplaatst kan worden.

Bediening

Door middel van 2 handgrepen en een handig trekkoordje kunt u de rolhor op een soepele wijze bedienen. Dit product lijkt veel op het cassette rolgordijn, behalve dat we hier gebruik maken van een gaas in plaats van een verduisteringsdoek

Zie hier de Meetinstructies
Zie hier de Montageinstructies


Goedkope cassettehor door eigen productie

De cassettehor van Internet Zonwering is van zéér hoogwaardige kwaliteit en bovendien scherp geprijsd. Wij leveren de cassettehor direct vanuit de fabriek, waardoor u profiteert van een lage prijs! Omdat wij alles zelf produceren ligt de prijs gemiddeld 60% lager dan wanneer u een cassettehor in de winkel koopt.

Cassettehor kopen bij Internet Zonwering

Koop uw cassettehor eenvoudig online bij Internet Zonwering. Gebruik de besteltool om de cassettehor helemaal naar uw wens samen te stellen. U kunt zelf de afmetingen, kleur, bevestiging en diversie opties invoeren. Na het samenstellen plaatst u de cassettehor in het winkelmandje. U hoeft bij ons geen account aan te maken om te bestellen. Vul uw gegevens in en kies vervolgens de gewenste betaalmethode. U kunt kiezen uit iDeal, bankoverschrijving, Mr. Cash of contant bij levering. Heeft u nog vragen over de cassettehor, neem dan contact op met Suntex op 023 529 0067