De webshop van Suntex

Internetzonwering.com is de webshop van Suntex en de grootste webshop voor zonweringen in Nederland. Suntex is opgericht in 1987. Internetzonwering.com bestaat sinds 2007. Online vindt u diverse producten, waaronder binnenzonwering en buitenzonwering. De laatste jaren worden deze producten steeds luxer dankzij de motorisering en de diverse mogelijkheden voor de besturing. Doordat wij alles (m.u.v. LUXAFLEX®-producten) zelf produceren, kunnen wij de allerbeste kwaliteit waarborgen. Dankzij de rechtstreekse levering uit onze fabriek koopt u kwalitatief hoogwaardige producten tegen een lage prijs!

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen per bestelling (ongeacht het aantal producten):
  • € 7,50 voor iDEAL of overboekingen (vóór levering).
  • € 10,00 onder rembours (contant bij afleveren).
Voor de Waddeneilanden geldt een toeslag van € 20,- per bestelling.

We bezorgen (bijna altijd) op woensdag of vrijdag met eigen vervoer of vervoerder. U krijgt vóór levering een mail met een volgsysteem om uw levering te volgen.  Op de orderbevestiging geeft u zelf aan op welke dag uw bestelling geleverd dient te worden. U kunt uw bestelling ook afhalen bij onze vestiging in Cruquius (gemeente Haarlemmermeer).

Betaalmogelijkheden

Internetzonwering.nl biedt drie betaalmogelijkheden:
  • Via iDEAL bij bestellen
  • Overboeken vóór levering
  • Contante betaling bij bezorging
U hoeft niet per se te betalen op het moment van bestellen. Kiest u voor een andere betaalmethode dan contante betaling, dan dient het factuurbedrag uiterlijk binnen 3 werkdagen voor levering of binnen 14 dagen na de factuurdatum te zijn voldaan. Als u voor contante betaling (rembourslevering) kiest, dan kunt u contant betalen bij levering.

Onze producten

Internet Zonwering levert goedkope jaloezieën, gordijnen, plisségordijnen, shutters, horren en buitenzonwering. Wij produceren al onze producten zelf in onze eigen fabriek. Op deze manier kunnen wij altijd maatwerk leveren voor uw zonwering. Enkele populaire producten zijn:
Hulp nodig bij bestellen?
Wilt u zien hoe uw bestelling wordt verwerkt of heeft u hulp nodig bij het bestellen? Bekijk dan dit instructiefilmpje.