Aluminium jaloezieŽn 90 mm

Wanneer u op zoek bent naar voordelige aluminium jaloezieën 90mm, op maat gemaakt en van superieure kwaliteit, dan bent u bij ons op het juiste adres. Aluminium jaloezieën zijn de perfecte zonwering om lichtinval optimaal te regelen. De lamellen in de jaloezieën kunt u zo instellen dat het licht wordt weerkaatst in uw kamer. Door te spelen met de lamellen creëert u de juiste sfeer met behulp van daglicht. U heeft daardoor minder kunstmatig licht nodig. De juiste lichtinval geeft de kamer een mooie uitstraling.

Aluminium jaloezieŽn 90 mm
Uw keuze
Bestellen is eenvoudig
Volg onderstaande stappen en na iedere keuze wordt de prijs in de rechterkolom aangepast.
1.
Afmetingen
Vult u de gewenste maakmaten in:
Gewenste breedte:
cm (bijv. 60,7 cm)
Gewenste hoogte:
cm (bijv. 150,5 cm)
2.
Bediening
3.
Lamelbreedte

Aluminium horizontale jaloezieën zijn verkrijgbaar in 5 maten: 16/25mm, 50mm, 70mm en 90mm.

90 mm
90 mm
4.
Kleur

Onze jaloeziecollectie bestaat uit circa 50 verschillende kleuren en dessins. Kies uit 1 van de onderstaande kleuren. Op de bestelpagina kunt u aangeven dat u kleurstalen wilt ontvangen. Wij sturen u in dat geval zoín 5 kleurstalen toe in de kleurenrange die u hier heeft uitgekozen.

5.
Ladderband/koord
Totaalprijs: € 0,00

Afmetingen
Bediening
Kleur
ladderband of ladderkoord
Totaalprijs: € 0,00
Gratis kleurstalen bestellen

CONTACT

023 - 529 00 67

Als u nog vragen heeft of liever direct met een van onze medewerkers praat...

Of kijk op onze klantenservice pagina bij veelgestelde vragen.
Aluminium jaloezieën hebben we in vele afmetingen. Vindt u het gewenste product niet online, kom dan eens kijken in onze showroom. Of informeer naar ons maatwerk.
Wanneer u bij ons bestelt , dan heeft u altijd de keuze voor ladderband of ladderkoord. Via de link productinformatie traditionele jaloezieën (onder het filmpje) vindt u een overzicht van de aantallen ladderbanden- koorden. Dit is altijd een vast gegeven en afhankelijk van de breedte van de lamel.


Goedkope aluminium jaloezieën kopen zonder tussenhandel

Bij Internetzonwering.com kunt u aluminium jaloezieën kopen tegen een zeer lage prijs. Al onze producten komen namelijk rechtstreeks uit onze eigen fabriek. Doordat er geen tussenhandel bij aan te pas komt, ligt onze prijs gemiddeld 60% lager dan bij jaloezieën uit de winkel!


Andere formaten jaloezieën


In onderstaande tool stelt u eenvoudig uw jaloezie van 90mm breed samen. Bij Internet Zonwering kunt u ook jaloezieën kopen van andere afmetingen of materialen:
 


Zelf meten en monteren of hulp nodig?

Wanneer u zelf wilt meten en monteren volgt u dan onze instructies via het filmpje of de meet en- montage instructies. Wilt u het liever laten doen , dan is dat geen enkel probleem. Wanneer u vanuit het winkelmandje de meetservice en of montageservice aan vinkt dan nemen wij contact met u op.