Top down bottom up 16 mm

Bent u op zoek naar mogelijkheden voor een draaikiepraam? Kijkt u dan eens naar onze top-down-bottom-up 16mm jaloezie. Dit is een mooi product dat u eenvoudig op het kozijn kunt monteren. U kunt het hele raam bedekken , maar het mooie is dat u de hoogte van boven en van onder kunt verstellen. Zo zorgt u ervoor dat men niet naar binnen kan kijken en u toch voldoende daglicht binnen laat. Daarnaast kunt u nog door de lamellen te kantelen met de lichtinval spelen. Kortom, vele variaties in één product.

Top down bottom up 16 mm
Uw keuze
Bestellen is eenvoudig
Volg onderstaande stappen en na iedere keuze wordt de prijs in de rechterkolom aangepast.
1.
Afmetingen
Vult u de gewenste maakmaten in:
Gewenste breedte:
cm (bijv. 60,7 cm)
Gewenste hoogte:
cm (bijv. 150,5 cm)
3.
Bedieningsplaats

bediening
4.
Opties
?
(meerprijs +€ 10.00)
Totaalprijs: € 0,00

Afmetingen
Kleur
Bediening
Totaalprijs: € 0,00
Gratis kleurstalen bestellen

CONTACT

023 - 529 00 67

Als u nog vragen heeft of liever direct met een van onze medewerkers praat...

Of kijk op onze klantenservice pagina bij veelgestelde vragen.
Met top-down-button-up bedekt eenvoudig de onder- of bovenkant van een draaikiepraam. Dankzij de draaistand van de lamellen krijgt u bovendien warm licht binnen, maar houdt u nieuwsgierige blikken buiten.

Top Down Bottom up, hoe in te meten

De top-down-bottom-up jaloezieën worden veel gebruikt voor kiep kantelramen omdat deze altijd zijn voorzien van spankoorden welke fungeren als zijgeleiding. Maar uiteraard ook voor rechte ramen is het een uitermate geschikt product. Waar u rekening mee moet houden: De afstand tussen de bovenlat en de bovenste lamel is 5mm. Als de jaloezie in de glaslat gemonteerd wordt, dan moet deze minstens 18mm dik zijn. Om de juiste breedte maat te geven trekt u 5mm af van de gemeten breedte. Bij schuine glaslatten meet u aan het raam en trekt u 1 mm van de breedte af. Voor de hoogte kunt u de gemeten hoogtemaat opgeven. Belangrijk: Dit product is enkel geschikt voor in-de-dag montage. De maximale breedtemaat is 120cm, en de maximale hoogtemaat is 200cm.

Hoe werkt een top-down-bottom-up jaloezie

Met de top-down-bottom-up jaloezie kunt u veel variëren. Zowel de bovenlat als de onderlat kunnen worden gesteld naar een gewenste hoogte. Dit wordt vaak gebruikt om inkijk tegen te gaan. Met behulp van de draaiknop kunt u de standen van de lamellen regelen om de lichtinval naar wens te bepalen.


Goedkope top-down-bottom-up jaloezieën kopen

U kunt op Internetzonwering.com goedkope top-down-bottom-up jaloezieën kopen. Wij kunnen onze jaloezieën voor een zo laag mogelijke prijs aanbieden doordat we ze direct uit onze eigen fabriek leveren. Dat hierbij geen sprake is van tussenhandel merkt u in de portemonnee! Gemiddeld zijn onze producten 60% goedkoper dan in de winkel of bouwmarkt.

Nog meer mogelijkheden.

Er zijn nog veel meer producten te vinden op onze site. Kijkt u hiervoor naar de producten boven in op de pagina of bezoekt u onze showroom nabij Haarlem.

In onderstaande tool stelt u eenvoudig uw top down bottom up jaloezie 16mm samen. Bij Internet Zonwering kunt u ook jaloezieën kopen van andere afmetingen en materialen: