Top down bottom up 25 mm

Doeltreffende veelzijdigheid.
Heeft u last van inkijk en wilt u wel de lichtinval behouden, dan biedt de top-down-bottom-up jaloezie 25mm uitkomst. Het bijzondere is dat u zelf bepaalt welk gedeelte van het raam u wilt bedekken. Zo behoudt u ten alle tijde overdag wel zicht naar buiten en gedoseerd zonlicht naar binnen.

Top down bottom up 25 mm
Uw keuze
Bestellen is eenvoudig
Volg onderstaande stappen en na iedere keuze wordt de prijs in de rechterkolom aangepast.
1.
Afmetingen
Vult u de gewenste maakmaten in:
Gewenste breedte:
cm (bijv. 60,7 cm)
Gewenste hoogte:
cm (bijv. 150,5 cm)
2.
Kleur

Onze jaloeziecollectie bestaat uit circa 50 verschillende kleuren en dessins. Kies uit 1 van de onderstaande kleuren. Op de bestelpagina kunt u aangeven dat u kleurstalen wilt ontvangen. Wij sturen u in dat geval zoín 5 kleurstalen toe in de kleurenrange die u hier heeft uitgekozen.

3.
Bedieningsplaats

bediening
4.
Opties
?
(meerprijs +€ 10.00)
Totaalprijs: € 0,00

Afmetingen
Kleur
Bediening
Totaalprijs: € 0,00
Gratis kleurstalen bestellen

CONTACT

023 - 529 00 67

Als u nog vragen heeft of liever direct met een van onze medewerkers praat...

Of kijk op onze klantenservice pagina bij veelgestelde vragen.
Met top-down-button-up bedekt eenvoudig de onder- of bovenkant van een draaikiepraam. Dankzij de draaistand van de lamellen krijgt u bovendien warm licht binnen, maar houdt u nieuwsgierige blikken buiten.

Inmeten

Om er zeker van te zijn dat u met de juiste maten bestelt maakt u gebruik van onze meetinstructies.
Leest u deze goed door. Wanneer u nog vragen heeft neemt u dan gerust contact met ons op.


Goedkope top-down-bottom-up jaloezieën door eigen productie

U kunt onze top-down-bottom-up jaloezieën kopen tegen een scherpe prijs, doordat ze rechtstreeks uit onze eigen fabriek komen. Er komt geen tussenhandel of winkel - die er ook aan willen verdienen - bij aan te pas. Daardoor zijn wij gemiddeld 60% goedkoper dan een winkel of bouwmarkt!

Online kopen

Via Internetzonwering.com kunt u de top-down-bottom-up jaloezie 25mm op de door u gewenste maat bestellen. U volgt enkele stappen die elkaar simpel opvolgen.
Eerst vult u de breedte en hoogte in, vervolgens kiest u een kleur . U bepaalt zelf of u de draaiknop voor het kantelen van de lamellen links of rechts wilt op de bovenbak. Als extra optie kunt u kiezen voor badkamerkwaliteit als de jaloezie in een vochtige ruimte geplaatst wordt.

Andere jaloezieën

In onderstaande tool stelt u eenvoudig uw top down bottom up jaloezie 25mm samen. Bij Internet Zonwering kunt u ook jaloezieën kopen van andere afmetingen en materialen: