Overgordijnen

Een product dat zelfs kan besparen op de energierekening. Bij koude en donkere avonden is het fijn om warmte en licht in huis te houden. Gordijnen zijn dan de perfecte oplossing. Ze zijn daarnaast de ideale sfeermakers voor je interieur. Wij bieden zeer moderne stoffen van hoogwaardige kwaliteit tegen de laagste prijs.
Al onze gordijnen kunnen op maat gemaakt worden.

Overgordijnen
Uw keuze
Bestellen is eenvoudig
Volg onderstaande stappen en na iedere keuze wordt de prijs in de rechterkolom aangepast.
1.
Afmetingen
Selecteer het aantal delen:
2.
Plooi
Overgordijnen met plooi
2b.
Zoom


3.
Kleur

Klikt u op 1 van de onderstaande stoffen voor een groter voorbeeld en prijs. Een andere keuze gordijnstof, kan ook een wijziging in de prijs betekenen. De stoffen die beginnen met DB*** zijn stoffen waarvan we stalen hebben om te versturen. De overige stoffen kunnen alleen in onze showroom worden bekeken. De stoffen die beginnen met DB*** zijn ook leverbaar als vouwgordijnstof.

4.
Voering
Er zijn twee type voeringsstoffen. Er is een verduisteringsvoering en een voering om de overgordijnen te Ďverzwarení (type Tallis). Maak hier uw keuze.

5.
Opties
?
€ 25,00 per breedtemeter 
€ 5,00 per stuk 
6.
Kleur van uw overgordijnen
Totaalprijs: € 0,00

Afmetingen
Plooi
Zoom
Kleur
Voering
Kleurstalen bekijken
Totaalprijs: € 0,00
Gratis kleurstalen bestellen

CONTACT

023 - 529 00 67

Als u nog vragen heeft of liever direct met een van onze medewerkers praat...

Of kijk op onze klantenservice pagina bij veelgestelde vragen.
Klik op de links van de volgende producten wanneer u op zoek bent naar een ander type zonwering zoals jaloezieën, lamellen, plissé of vouwgordijnen.

Welke sfeer

Er zijn zoveel mogelijkheden, onze collectie gordijnstoffen is de laatste maanden enorm uitgebreid met de nieuwste en modernste stoffen en veel keuze in in betweens.
Een deel staat al op de site. Voor de volledige gordijncollectie nodigen wij u graag uit in onze showroom in Cruquius.

Goedkope overgordijnen

U bent op zoek naar mooie kwalitatieve overgordijnen voor een scherpe prijs? Dan bent u bij ons op het goede adres. U kunt altijd een vrijblijvende offerte opvragen of onze showroom bezoeken.
Ook is het mogelijk een afspraak aan huis te plannen met één van onze adviseurs.

Ophangmechanisme/rail

Achter elke gordijnoplossing zit de perfecte manier om ze op te hangen. Wij gebruiken standaard een kwalitatief hoogwaardige rail. Deze kan worden gebogen als de situatie daarom vraagt.
Gordijnstoffen kunnen ook worden gevoerd. Voor de slaapkamer kan dat met een verduisterende stof, dit noemen we een dim-out stof.

Overgordijnen kopen

Overgordijnen koopt u eenvoudig online bij Internet Zonwering. Via onderstaande besteltool geeft u de afmetingen en aanvullende specificaties door. De specialisten van Suntex gaan dan voor u aan de slag. Door deze eigen productie koopt u het overgordijnen altijd tegen een scherpe prijs. Wij zijn tot wel 60% goedkoper dan onze concurrenten.