Internetzonwering's referenties

Bekijk hieronder de vele positieve ervaringen van vele internetzonwering klanten.

Plaats uw bericht:

Uw naam:
Uw bericht:

Marja Arts
Tot drie keer toe een bestelling gedaan bij Suntex, de eerste bezorging hiervan verliep zonder problemen, de tweede bestelling is op het verkeerde huisnummer afgeleverd zonder ons daarvan op de hoogte te stellen en bij de derde bezorging geen mail ontvangen over de tijdsindicatie van bezorging, de luxaflex zelf zijn we heel tevreden over, dat mag ook gezegd worden.

Sandra van Dijk
Goed advies/uitleg bij bestelling. Meedenken bij het toesturen van kleurstalen. Levering snel en op tijd. Beschadigde afdeklat jaloezie snel vervangen. Kortom top service.

Ed Weber
Voordelig maar toch kwaliteit en alles klopt, toezeggingen/levering op tijd. In 1 woord Super!

Henk Jansen
ONline bestellen staat vaak voor ONpersoonlijk....maar niet bij SUNTEX - Internet Zonwering. Vanaf het eerste contact tot en met de levering (en erna) fantastisch geregeld! Vooral de zeer goede communicatie valt op. Ga zo door.

gerrit klappe
Goedemorgen.
vraagje hoeveel kost het om mij n jaluzieen vijf centimeter in te korten
E.mail gerritklappe@hotmail.com

Paul Brouwers
De lamellen hangen al (1uur na levering
Wij zijn 100% tevreden omtrend deze levering.
Vooraf toch nog wat huiverig met internet bestellingen,is bij jullie niet nodig daar rembours betaling is toegestaan.
Zeer duidelijke meetinstruktie
Kleurenkeuze geen enkel probleem
Als zeer prettig heb ik de te telefonische contacten met Cindy ervaren,erg correct en weet duidelijk waar ze over praat
Ook het continu mailverkeer is door mij
erg goed ontvangen, dit bedrijf is zeker aanrader voor mijn omgeving
Dank voor de vlotte afhandeling en met vriendelijke groeten
Paul Brouwers

W.Groenhart
Houten jaloezieën uitgezocht. Prettig advies en snelle levering. Resultaat zoals we ons voorgesteld hadden.

J. Sikkes
Al eerder van Suntex jaloezieën besteld en heel tevreden. Nu weer prima levering en keurig alles op maat ontvangen. Zeker aan te raden, ook vanwege de prijs.

Lucie Bijl de Vroe
Ik ben zeer tevreden over mijn houten luxaflex.
Perfect gemaakt naar de opgegeven afmetingen en op de afgesproken dag geleverd! Ik raad iedereen aan om met Suntex in zee te gaan, goedkoop en een perfecte service! Ga zo door....

Dirk Ganzinga
Een plissé besteld omdat het minimalistisch oogt in het kozijn. Mailcontact met deze firma is meer dan prima! Afstemming met de klant is goed en het product is zeer degelijk verpakt en van goede kwaliteit. Montage ging snel en eenvoudig. Zeker een aanrader!

A. Vermeulen
Paar jaar geleden ook aluminium jaloezieën besteld. Toen ook erg tevreden. Nu 2014 weer 2 besteld. Nog steeds prima kwaliteit en service.

E. de Boer
Hele woning laten voorzien van houten jaloezieën, perfecte service, alles is opgemeten en 2 weken later gemonteerd. Vriendelijke mensen en eindresultaat echt perfect. Bedankt!

Fam. I. Veldwijk
Ik heb jaloezieën besteld. Ik Ben zeer tevreden; Goede service. Prijs en kwaliteit is prima. Zij hangen mooi en perfect..

Fam Veldwijk in Almere Poort

Dewagtere Jan
Wij bestelden houten jalouzieen voor onze benedenverdieping.alles verliep correct van bestelling tot levering.Product is heel mooi en van goede kwaliteit.Ophangen verliep ook vlekkeloos.Wij zijn heel tevreden over jullie product en werking!
29/7/2013 Hooglede (Belgie)


Marja M.
Heb 2 cassetterolhorren besteld. Zijn geleverd en keurig gemonteerd. Het geheel ziet er werkelijk heurig uit.
Marja M.

Ina Pol
Wij willen jullie bedanken voor de service en goede kwaliteit. Wij hebben vouwgordijnen voor de hele benedenverdieping besteld (10 ramen) en vonden het best een gok om dit via internet te doen. Wij zijn heel erg tevreden over de afwikkeling van onze order en voor het maatwerk dat is geleverd. Wij zijn steeds goed geinformeerd, opgegeven wijzigingen zijn allemaal goed verwerkt en de bestelling is op de afgesproken dag foutloos geleverd. Het ziet er prachtig uit, dus onze complimenten voor jullie service !!!

Heijmans
Wij hadden 4 houten jalousieën besteld wegens de aparte kleur duurde de levering wat langer dan de gebruikelijk (lag niet aan het bedrijf)wij werden zeer goed op de hoogt gehouden wanneer ze geleverd zouden worden.
Al met al een perfect bedrijf met prima producten
Die zijn afspraken nakomt.

Gerard D. van Dreumel
7x zonwering stipt op tijd ontvangen, perfecte chauffeur, exact op
maat, kleur precies gelijk aan monster, montage 1 kwartier per
zonwering (eenvoudiger kan niet), werken perfect en...350,00 totaal
goedkoper als in de bouwmarkt!

Fam. Maas
We zijn zeer tevreden over de de correcte behandeling en aflevering van de door ons bestelde houten jaloezieën. Ze zijn
prachtig. Warm aanbevolen!

Fam. Laenen
De prijs, kwaliteit, service, en de deskundige uitleg van de chauffeur die het heeft afgeleverd maken het plaatje compleet. Het resultaat mag er wezen.
Gewoon geweldig.
20/01/2013 Brasschaat ( België )

aendekerk
Prima levering. Goede contacten en heel mooie luxaflex geleverd. Kortom over alles zeer tevreden. Zou volgende keer zeker weer bij hun bestellen:)

D. Hollander
Rolgordijnen besteld en zelf opgehaald. Via de website wordt er duidelijk uitgelegd hoe je moet opmeten en dit is wel een aanrader. Rolgordijnen hangen perfect, maten goed en de kleur ook. Wel erg prettig om stalen te krijgen en omdat ik twijfelde over de kleur ben ik naar de showroom gereden, waar ze veel meer kleuren hebben dan op de website. De rolgordijnen waren binnen een week klaar, dus sneller dan verwacht! Kortom: zeer tevreden!

Adri Piket
Vouwgordijnen besteld en geleverd voor ons appartement. Zeer mooi en onder de indruk van de kwaliteit. Een aanrader
Succes

F.Ramaekers
Verticale pvc lamellen besteld. Snelle levering. Prima kwaliteit. De lamellen waren goed verpakt. Je wordt via mail goed op de hoogte gehouden van de bestel status. Zeer positief.

Eddy Mares
IK BEN GEEN VOORSTANDER VAN INTERNET
AANKOPEN MAAR DEZE AANKOOP KAN IK TEN
ZEERSTE AANBEVELEN
ZOWEL DE KWALITEIT ALS DE SERVICE ZIJN
VAN HET HOOGSTE NIVEAU.
IK ZAL ZEKER NOG BESTELLINGEN DOEN.
BEDANKT.

N.lammers
Snelle levering en service perfect
Zal uw bedrijf aanbebelen

A. Stoof
Bestelling via de site.Erg mooie jaloezieën . Meten erg makkelijk ,monteren idem .
Verder ERG goede communicatie , ik zal zeker dit bedrijf aanbevelen!

G.Cornelissens
Op de Kruisweg rolgordijnen besteld, helaas was het niet helemaal wat ik besteld had de strip aan de onderkant was verkeerd maar werd prima opgelost. Bij het monteren thuis miste ik een onderdeel, dit werd opgestuurd en binnen 24 uur had ik het.
Een fout kan altijd gemaakt worden en bij dit bedrijf wordt het snel opgelost.

J. Voorneveld
Een tweede bestelling gedaan, dit keer lamellen. Vorige week opgehaald, dit weekend opgehangen. Heel simpel, en het resultaat is fantastisch. Prima kwaliteit, voor een gunstige prijs. Bedankt!

G.W. Rekker (16-4-2012)
Heerlijk, wat een eenvoud, snelheid en accuratesse. Zo zou kopen via internet overal moeten zijn. Vriendelijke levering op afgesproken tijdstip. Tien minuten later hingen de lamellen. Het ziet er prachtig uit. Ga zo door.

J. Voorneveld
Jaloezieen besteld voor in ons nieuwe huis in Belgie. Snel, goede kwaliteit, en keurig afgeleverd conform afspraak. Zeer tevreden, heb jullie naam al aan diverse vrienden doorgespeeld. En overwegen nog lamellen te bestellen.

J. Voorneveld
Jaloezieen besteld voor in ons nieuwe huis in Belgie. Snel, goede kwaliteit, en keurig afgeleverd conform afspraak. Zeer tevreden, heb jullie naam al aan diverse vrienden doorgespeeld. En overwegen nog lamellen te bestellen.

F.Harmsen
Rail en lamellen besteld. Het meesturen van stalen is een goede zet; je ziet dan de lamellen in het echt en het heeft mijn van keuze doen veranderen. Het kiezen van de bezorg datum is goed geregeld. Ik kon kiezen voor een zaterdag en hoefde dus geen vrije dag op te nemen. Bestelling en afhandeling zijn zeer goed verlopen en ook op een vraag-mail tussendoor werd zeer snel gereageerd. Tot slot is de bezorging precies volgens planning en zeer plezierig. Vriendelijke bezorgster.

Joseph Masschaele
From: Joseph Masschaele
To: Internetzonwering
Sent: Monday, January 30, 2012 11:40 AM
Subject: levering van goederen;


Dag :

de levering van mijn bestelde produkten is perfect verlopen,ook is alles Ok wat betreft de afwerking en de maten.

met deze , bedankt voor alles !!


mvg,

masschaele joseph

Roland Hassfeld
Een goede en snelle levering op de afgesproken dag en tijd, en zeer
tevreden over de bestelde jaloezieen.

Internetzonwering.nl - Vincent Baal
Beste heer Bennie V,

Het moeilijke van Internet is ook voor de aanbieders zoals wij, om aan te tonen wat de kwaliteit van de producten is. Het gevaar bestaat i.d.d. dat er alleen op prijs wordt vergeleken. Producten met gelijke prijzen, of zelfs goedkopere producten kunnen onderling kwalitatief minder zijn of inferieur t.o.v. elkaar zijn. Echter omgekeerd is het ook het geval.

Er zijn heel weinig bedrijven zoals Internetzonwering.nl cq Suntex in Nederland. Producenten die hun producten rechtstreeks aan particulieren verkopen. Omdat er dan geen detaillist tussen zit, kunnen de producten tegen lagere prijzen worden aangeboden. Het gevolg is dat de consument tegen een uitstekende/de beste prijs-, kwaliteit- verhouding raamdecoratie aan kan schaffen. Als u elders op het net een aanbieder vindt met lagere prijzen, dan is de kwaliteit van de producten niet vergelijkbaar.

De producten die wij op de site aanbieden zijn van een hoogwaardige kwaliteit. En in sommige gevallen (zoals met horizontale aluminium jaloezieën) wordt er gewerkt met componenten (bijvoorbeeld lamelband) die ook terug te vinden zijn in Luxaflex-jaloezieën.

Uiteraard geven wij garantie op onze producten. De garantie bedraagt 24 maanden.

De beste manier voor u om uzelf te overtuigen van de kwaliteit, is door onze showroom in Almere-Poort of Cruquius (gemeente Haarlemmermeer) te bezoeken. Overigens krijgt u, als u een bestelling plaatst, monsterstalen thuis gestuurd. Hierbij kunt u de kwaliteit van de gebruikte onderdelen ook zien, voelen, etc. Mocht u nog geen bestelling durven plaatsen, kunt u ook via de kleurenstalen pagina kleurenstalen bestellen!

Met vriendelijke groet,
Vincent Baal / Internetzonwering.nl

A. Lemmens
Een prachtig product en een zeer goede kwaliteit. in totaal 6 mtr. houten jaloezieën besteld, en zelf opgehangen. Het ziet er fantastisch uit. De service is uitstekend en de afhandeling is prima gegaan.

bennie V
ik weet het niet ik twijfel nog, hoe kan ik weten of de kwaliteit niet inferieur is.er is geen mogelijkheid om te vergelijken en is er wel garantie??

Schol-Boertien
Zeer tevreden over de geleverde plisse zonwering!, maatvoering is perfect uitgevoerd en de zending lag keurig volgens afspraak klaar!

bedankt voor de goede zorg!

mvgr C. Schol Ijmuiden.

H.B.van Meeuwen
Prima kwaliteit, levering volgens afspraak. Website biedt voldoende keus en zelfs ik als amateur kon dankzij heldere uitleg goed opmeten en ophangen gaat gemakkelijk. Kleine kanttekening: de toon op de mailtjes mag wat mij betreft iets vriendelijker.

L.vd.H (friesland)
In 2009 verschillende horizontale Suntex luxaflex online besteld. Ik had een foutje in de afmeting bestelling gemaakt en dankzij oplettendheid van Suntex is dit, na contact, hersteld! Enkele weken later de bestelling ontvangen. Perfect. Geniet al 2 jaar van de Suntex luxaflex.
Door deze positieve ervaring sta ik op het punt een volgende bestelling te doen. De kleur is nog leverbaar. Even meten. Dan bestellen en hernieuwd genieten.
PS: was bij een plaatselijke interieurwinkel. Wat schetst mijn verbazing. Ze hadden \'eigen merk\' luxaflex. Heb even goed doorgevraagd. Blijkt dat dit Suntex luxaflex is. Hun kale verkoopprijs is echter een aanzienlijk opgekrikte prijskaart.

fam. aardema
Voor de derde keer jalouzieen besteld, en alweer is het perfect.

Sharon
Wij zijn ontzettend blij met onze jaloezieën. Goed van kwaliteit, kleuren zijn mooi, alles mooi op maat. Levering keurig op tijd en het ophangen is ons ook zonder problemen gelukt. Kortom een aanrader!

Ellen Remmers
Niet te lang zoeken !....gewoon meteen naar dit bedrijf. Zorgvuldig, vakkundig ! Vanaf de bestelling tot de aan de levering strak volgens plan verlopen. JJe wordt van idere stap op de hoogte gehouden mbt levering, betaling en krijgt goede info over de zonwering zelf en hoe te bevestigen als je daar voor kiest. En dan voor het eerst een bezorging op de vroege zaterdag door twee dames. Een visitekaartje voor het bedrijf wat een bevestiging is voor wat voor een indruk al had van het bedrijf. Een absolute aanrader ! Nou moet de zon nog komen .....

dirk
Zeer tevreden.
Ik kan mij niet anders dan aan te sluiten bij onderstaande positieve referenties. Ik heb het zelf gehaald en zo nog eens transportkosten uitgespaard. Dit kan natuurlijk alleen als je niet te ver weg woont van het afhaalstation. Ik zal zeker dit bedrijf aanraden bij familie en vrienden

bhr roefs
het was heel plezierig om met de monteur en anton te mogen samenwerken.ze hebben het fantastisch gedaan.en het zit erg netjes het scherm.een hartelijke groet van coos heeren jansen.

Kitty,Mijdrecht
Zeer tevreden.

Fam P Jansen
Alles ging lekker snel , en het rolgordijn hangt geweldig erg mooi!!!Nog bedankt voor de snelle afhandeling, echt een aanrader...
groetjes Fam Jansen

Poosen
alle afspraken netjes nagekomen, snelle levering, zeer goede kwaliteit, kortweg super bedrijf

Els van der Blom
Wij zijn zeer tevreden met de geleverde rolgordijnen. Het bestellen gaat makkelijk, prima levering en kwaliteit.
Vriendelijke groeten en wie weet tot de volgende keer.

Jans
Overzichtelijke site. Duidelijke uitleg. Ik ben me aan het orienteren, maar dit nodigt uit tot bestellen.

van den Broek
Erg blij met mijn jaloezie, zeker nu de zomer voor de deur staat :) Ondanks mijn twee linkerhanden toch gelukt om de jaloezie op te hangen! Ze zien er erg mooi uit, snelle levertijd, de jaloezie kon zelfs eerder worden geleverd dan oorspronkelijk afgesproken.

Thnx!

Tra
Zoals op de website staat is het zo ook zo gegaan:

-Order werd netjes ontvangen heel kort daarna gelijk een brief gekregen.

-Alfleverdatum en tijd goed nagekomen.

Gelukkig heb ik gekozen voor Suntex en niet Luxaflex. Scheelt een hoop geld en super goed kwaliteit. Wat wil je nog meer?

Tot de volgende order!

Familie Gusinac
Bedankt voor de snelle service van de mooi houten jaloezieën!

Robert, Eindhoven
Ik ben zeer tevreden met de geleverde lamellen. Het was makkelijk te bestellen, goede levering en kwaliteit, perfect op maat, eenvoudig en snel te monteren, Prima! Een aanrader!

W v Druten, Groenlo
nogmaals bedankt voor de goede en snelle service. Rolgordijen passen perfect.communicatie en afspraken zijn zeer soepel verlopen.Onze complimenten aan het hele team. Groet,Fam v Druten

C.Giebels uit Schagen
Hierbij willen wij u bedanken voor de goede en snelle service van onze geleverde lamellen, ze hangen er prachtig bij.
Hartelijke groeten.

Yvonne Repping, Borne
Hierbij laat ik jullie weten zeer tevreden te zijn over de bestelling en levering van de jaloezieën. Het hele bestelproces ging geheel conform jullie handleiding en we zijn keurig via de mail op de hoogte gehouden. De aflevering was exact binnen de afgesproken tijd en het belangrijkste: de jaloezieën hangen nu mooi te wezen!
Vriendelijke groet

Dirk Koning
From: Dirk Koning sr
To: Internetzonwering
Sent: Friday, December 10, 2010 3:06 PM
Subject: RE: Uw bestelling met ordernummer 20100835 is verzonden


Geachte heer,mevrouw,

Luxaflex hangt inmiddels voor het raam alles perfect in orde,vriendelijk dank.

Fijne dag,
Dirk Koning

S. Kroneman - Maastricht
Beste Internetzonwering,

Wij willen jullie laten weten dat we bijzonder tevreden zijn met de geleverde jaloezieën. In eerste instantie zochten wij Luxaflex, maar toen duidelijk werd dat jullie product dezelfde lamellen heeft als de originele Luxaflex jaloezieën, hebben wij voor jullie gekozen. Alles is vandaag geleverd (precies op de door jullie opgegeven tijdsindicatie) en het hangt er prachtig bij. Wij zijn heel tevreden en zullen voor jullie reclame gaan maken.

Fam. Zwaans
Goededag,

Wij wilden jullie hartelijk bedanken voor de goede service en producten van jullie. Wij hebben bij jullie houten jalouzien besteld en zijn helemaal tevreden. Onze hartelijke dank daar voor en als we iemand in onze omgeving horen over gordijnen zullen wij jullie zeker aanbevelen.

Hartelijke groeten Fam. Zwaans Vlaardingen

Fam. Hageman Raalte
Vanaf aanvraag offerte tot aflevering van mijn houten jalouzieen alles perfect geregeld.Goede prijs en kwaliteit.Voor iedereen aan te raden.Bedankt voor de service en snelle levering. Groetjes.

Fam. van Oostveen Zoetermeer
Zeer duidelijke site, goede uitleg en een uitstekende kwaliteit prijsverhouding.is zeker een aanrader.

Familie van de Venne - Zevenaar
Vorig jaar hebben we verticale lamellen besteld en ook bezorgd gekregen. We zijn tevreden en hopen binnenkort weer een bestelling te plaatsen.

Fam. Van de Venne

Arno uit Uitgeest
Goed advies en makkelijke montage

Anna uit Goes
We zijn zeer tevreden over de levering van onze luxaflex! Goede service en communicatie en mooie kwaliteit: precies wat we zochten! We zullen internetzonwering zeker aan anderen aanraden. Bedankt!

Fam.Struyk
Bij Internetzonwering 3 maal luxaflex bestelt in zeer afwijkende maten.Binnen korte tijd keurig thuis afgeleverd en perfect op maat en goede kwaliteit.Wij kunnen dan ook een ieder deze firma aanbevelen,top.

Heerhugowaard

twee tevreden klanten uit Amsterdam
Prima service van de mensen van Internetzonwering. We hadden Plissé VS2 via internet besteld met daarbij één Plissé stof die niet op de internetsite staat (maar wel in de winkel) en dat is allemaal zeer soepel verlopen. We zijn goed op de hoogte gehouden tijdens het bestelproces en de bestelling is op de afgesproken tijd geleverd. Het was even puzzelen met de montage van het 1e plissé, maar toen we het eenmaal door hadden, ging het zeer gemakkelijk.
Het ziet er erg goed uit.

s.rem
goede informatie alles correct geleverd!

OTTE Dirk
Beste mensen van internetzonwering,

De goederen werden correct geleverd volgens afspraak, desondanks de betaling door een misverstand laattijdig gebeurde.

Mag ik jullie hartelijk bedanken voor de zeer, maar dan ook zeer goede service. Alles werd heel goed verzonden en afgeleverd. Bovendien vinden we de kwaliteit heel degelijk. De stores werden ondertussen gisteren nog opgehangen en ik moet zeggen dat het resultaat er zeker mag zijn! Dik in orde.

Nogmaals beste mensen heel erg bedankt voor de goede samenwerking. Ik maak zeker reclame en hoop ooit nog zaken te kunnen doen met jullie.

Het allerbeste toegewenst en tot later.

Vriendelijke groeten.

OTTE Dirk
B-9220 HAMME-ZOGGE

ronald en marijke
11-2-2010:
om half 3 bezorgd en om half 4 hing het. werkelijk alles ging perfect van begin tot eind! het is eigenlijk niet meer van deze tijd om alles zo verzorgd over te laten komen. enne, de verpakking wordt met sinterklaas hergebruikt!!!
hartelijk dank en met vriendelijke groeten,

Fam. Engeman
Toch altijd afwachten wat er geleverd gaat worden. Ondanks dat er stalen worden toegestuurd. Afgelopen zaterdag kwamen onze houten jaloezieën en inmiddels hangen ze. Het geheel ziet er zeer fraai uit.
Wij hebben gekozen voor Internetzonwering omdat ze de jaloezieën tot 270cm breed!! konden leveren. Dit was breder dan ingevoerd kon worden op de site, maar toch was het mogelijk.
Wij zijn zeer tevreden en kunnen iedereen Internetzonwering aanbevelen.
Vriendelijke groet,
Fam. Engeman

A .Visser ,Philippine
Beste,

Wij hebben gisteren de rolgordijnen ontvangen en opgehangen.
De aflevering is perfect en ook de kwaliteit lijkt ons dik in orde.
Ze hangen inmiddels al op en zijn echt prachtig.
Conclusie: Een echte aanrader qua prijs/kwaliteits verhouding !!!!!

mvg, A.Visser

Peter Deleu , Ieper, België
To: Internetzonwering
Sent: Monday, December 14, 2009 11:09 AM
Subject: Bestelling

Beste,

Zaterdagmiddag op het voorziene uur werd mij het bestelde geleverd door 2 vriendelijke dames.

Later op de dag ben ik die beginnen op te hangen.
De kwaliteit is volgens mij zeer goed, alsook de opgegeven afmetingen zijn zeer nauwkeurig.
Ik kan het dus ook niet nalaten om jullie een mailtje te sturen uit tevredenheid.

Een groot pluspunt is de zeer degelijke opvolging door jullie vanaf het moment van prijsvraag tot levering.
Elk moment tussen die periode wist ik hoe het zat met mijn bestelling.
Er was een kleine twijfel over een produkt, en jullie hebben me opgebeld om die twijfel uit de weg te werken.

De prijs is heel goed. Voor dezelfde produkten zou ik in mijn omgeving het dubbele betaald hebben..

Ik ga jullie aanbevelen aan iedereen die het wil en kan horen.

Mvg
Peter Deleu

Jos
29-11-09
Alles prima.Ideaal dat het precies op maat wordt gemaakt,en dat je kunt kiezen aan welke kant je de bediening wilt.En op de juiste tijd afgeleverd.Ik zal dit zeker aanbevelen.

Fam. van Huessen
Bestelling is perfect gegaan. De vouwgordijnen hangen helemaal super. Ben er erg blij mee. Kom hier zeker terug!

familie G van der Wal
Goedenavond, vanuit Appingedam [in het hoge noorden!!] willen wij u bij deze bedanken voor de geweldig mooie door ons bestelde lamellen, gemaakt door uw bedrijf. Maandag 2 november j.l. hebben wij onze nieuwe kozijnen gekregen en hebben we ook de lamellen kunnen bevestigen. Het resultaat kunt u zien op de bijlagen bij deze mail. Wij zijn zeer tevreden over de door u geleverde lamellen en zullen uw bedrijf dan ook van harte aanbevelen bij een ieder die ons er naar vraagt.

Heel hartelijk dank.

Met vriendelijke groet,

familie G van der Wal
Appingedam

Bep L.
Wij zijn dik tevreden,
wat een service, dit is een echte
aanrader!,vooral de keuze die je krijgt
wat betreft de kleur, om d.m.v.
kleurstalen die opgestuurd worden, de
uiteindelijke kleur te kunnen kiezen, en de nette afhandeling en bezorging,
in een woord geweldig !

R.Pieren
Hellevoetsluis , 28 september 2009.

Heel erg tevreden..bevestiging,service & aflevering...alles dik in orde.

H. Marcus

j robijn.
zeer tevreden,!!!!!

P.Robijn
Via internet,en alles is prima verlopen .De doorgegeven maten waren prima ,en de verpakking toppy.
Een aanrader !!

knevelbaard
zeer tevreden, ziet er perfect uit.
als je iets wilt bestellen kun je het hier gerust doen.

F. Sanders
Kwalitatief vergelijkbaar met Luxaflex. Echter veel voordeliger en gemakkelijk te bestellen. Wat top is, is het toesturen van de kleurenstalen en dat je d.m.v. de email continu op te hoogte wordt gehouden van de status en bezorging.
Kortom Top!!!! Iedereen aan te bevelen.

D.Smaling
Zeer tevreden klant. Alles ziet er perfect uit. Goede service, kwaliteit en komen afspraken helemaal na. Aanrader voor iedereen.

A. Vermeulen
Gewoon perfect. Snelle reactie; hier is goed nagedacht over wat de klant wil.

C. Lolkema, 25 juni 2009
Voor het eerst iets besteld via internet en gelukkig uiterst positieve ervaring. Vanaf het begin goede en snelle communicatie en de verticale lamellen die ik besteld had voor drie ramen hangen nu een maand en ik kijk er nog steeds met plezier naar, mooi, alles klopte, fijn dat we de kleurstalen in het echt konden zien. Aan te bevelen!

Reval
Breda, 15 juni \'09

Plisse gordijnen hangen er al enige tijd.
Zeer tevreden over ! Goede aanbeveling voor een ieder die via internet wilt bestellen.

José van der Schilt
14-6-2009

Gisteren de plisse gordijnen ontvangen en mijn man heeft ze gelijk gemonteerd.
We zijn zeer tevreden,de vouw-plisse gordijnen zijn een aanwinst.
We bevelen iedereen InternetZonwering aan.

L. Kooyman
Bijzonder tevreden.
Zeer correcte werkwijze
Prima zaak

wilma
de jalouzien waren 14 dagen eerder binnen als aangegeven,opgehaald en tevens een blik kunnen werpen in de produktiehal,(harde werkers!) alles keurig en netjes ingepakt bij thuiskomst, paste alles precies, kortom een aanrader voor iedereen, bedankt en we gaan jullie zeker aanbevelen bij onze vrienden/kenissen
vr groet wilma heeren

Maarten
18-04-09 Vandaag de bestelling opgehaald. Prima voor elkaar en de jalouzieen zijn van perfecte kwalitiet.
Prijs kwalititeit verhouding is echt groed!

T.J. de Keijzer
Wij zijn bijzonder tevreden met de geleverde lamellen, kwaliteit is uitstekend en de opgegeven maat is exact de maat welke geleverd wordt en tevens is de levering is exact op tijd.

Wij zullen InternetZonwering.nl bij iedereen van harte aanbevelen.

P. Verhaard-loukes
bedankt voor de perfecte vouwgordijnen, keutig netjes op tijd bezorgd, we hebben ze inmiddels hangen en we zijn er erg tevreden mee.

Marije
De eerste bestelling die we deden, uit voorzorg maar onder rembours laten komen, maar bleek niet nodig. Alles werd netjes geleverd. Ook communicatie super, snel en duidelijk!
Inmiddels een 2e bestelling ontvangen en we zijn erg blij met onze nieuwe jaloezien!

Karin Smit
Absoluut een aanrader. Het is prettig om een kleurstaal te kunnen zien voordat je definitief gaat bestellen. Eenmaal besteld gaat alles snel en keurig.

F.Loos
Dank voor de perfecte levering keurige afhandeling en een prima kwaliteit jalouzien op de door mij gewenste maat.
Veel succes voor de toekomst en wie weet tot een volgende keer

Freek Loos

Barbara Nietzma
Wij bevelen InternetZonwering.nl van harte aan!
Wij zijn erg tevreden met onze plisse-gordijnen. Zien er prachtig uit, mooie stof-uitvoering en afwerking.
Prijsstelling was veel voordeliger dan in de winkel.
Bedankt ook voor de snelle levering en de goede service.
Wij wensen jullie nog veel succes!
Vriendelijke groet,
Barbara Nietzma

Lieke Otten
Zeer tevreden! Super mooie houte lamellen. Hele goede kwaliteit en maten kloppen als een bus!

Harold Lubberdink
Zo snel hadden we ze niet verwacht, ze hangen er al en de maten kloppen op de mm !!!
Hartelijk bedankt en ik wens jullie nog veel succes.
Harold Lubberdink - Apeldoorn

M. v/d Bosch
Zeer tevreden over de bestelprocedure. Op tijd gebracht en goede kwaliteit. Ps jammer dat er geen schroeven bijzaten voor een snelle montage. Misschien iets voor de toekomst.
Zeer tevreden verder.

Opmerking Internetzonwering:
In verband met de wet product aansprakelijkheid kunnen wij de schroeven niet leveren. Wij weten immers niet of het in beton, aluminium, hout of kuntstof wordt bevestig. Voor iedere toepassing heb je andere schroeven nodig.

J. Kluijtmans
Woensdag op de afgesproken tijd de vertikale lamellen in goede staat ontvangen. Vandaag heb ik ze opgehangen. Het gehaal ziet er prima uit. De badkamer is af !!

Wim Hardeman
Geachte heer/mevrouw,

Vandaag de verticale lamellen ontvangen. Ik kan niet anders zeggen dat ze er perfect uit zien !

Bedankt voor de snelle levering en prima service.

Met vriendelijke groet,

Wim Hardeman

Ben Démoed
Hallo

Bestelling is binnen we zijn dik te vreden...

Bedankt.

Gr Ben Démoed

Theo en Gerda Huisman
Beste heer Baal,

Onze plissee is keurig bezorgd, en wij vinden ze schitterend! Wat ontzettend mooi afgeleverd, ook heel fijn dat wij een telefoontje kregen dat ze wat later werden bezorgd.
Kortom wij zijn meer dan tevreden en willen u bedanken voor de plezierige samenwerking!!!!

Met vriendelijke groet,

Theo en Gerda Huisman


P. Kolenbrander
Goede service, erg tevreden!

M. Mangnus
Bedankt voor de prachtige vouwgordijnen!!

Frank L.
We waren zeer tevreden over de eerste bestelling, mooie jaloezieën voor een scherpe prijs. Bij de tweede bestelling was er iets mis gegaan met de fabricage, maar dit werd zeer vlot opgelost door het leveren van een nieuwe jaloezie. Uitstekende service dus. Bedankt!

Robbert Jongkind
Perfecte kwaliteit, goede service en nette (eigen) levering. Kortom; zeer tervreden !!!

J. Sauer
To: Internetzonwering
Sent: Thursday, July 22, 2010 12:36 PM
Subject: Re: Uw bestelling met ordernummer 20100458 is verzonden

Geachte heer, mevrouw,

Ik wil Internetzonwering graag een compliment maken voor de goede wijze waarop mijn bestelling van aluminium jaloezieën is behandeld en uitgevoerd. De website, de orderbevestiging met kleurenstalen, de informatie over de voortgang van de productie, en de aflevering zijn allemaal zeer professioneel gedaan. Ook over de jaloezieën zelf ben ik zeer tevreden. Hartelijk dank.

Met vriendelijke groet,
Jan Sauer

Pascal Vrijheid
From: Pascal Vrijheid
To: info@internetzonwering.nl
Sent: Wednesday, October 06, 2010 8:44 AM
Subject: RE: Uw bestelling met ordernummer 20100650 is verzonden

Dag Suntex/Internetzonwering.nl,

Bedankt voor de jaloezieën en het rolgordijn. Het staat heel erg mooi en bevalt ons geweldig!
Wij raden anderen aan om ook hun raambekleding via Suntex/Internetzonwering.nl te bestellen. De kwaliteit en service is echt erg goed.

Vriendelijke groet,
Pascal Vrijheid