DuoRollo

Al enige tijd leveren wij met veel succes en plezier de DuoRollo. Een mooi vormgegeven rolgordijn dat ook de optie bied om te spelen met lichtinval. Sinds de introductie van dit moderne rolgordijn blijft de vraag naar de DuoRollo stijgen.
Door middel van verstelbare stofbanen kunt u bepalen of het rolgordijn transparant is of zichtdicht. We bieden een zeer ruime keuze in stoffen waaronder ook verduisterende stoffen voor de slaapkamer.
Dit type rolgordijn biedt een mooie combinatie tussen decoratie en functionaliteit. Afhankelijk van de gekozen stof kunnen we de DuoRollo leveren tot een breedte van 270cm.

DuoRollo
Uw keuze
Bestellen is eenvoudig
Volg onderstaande stappen en na iedere keuze wordt de prijs in de rechterkolom aangepast.
1.
Afmetingen
Vult u de gewenste maakmaten in:
Gewenste breedte:
cm (bijv. 60,7 cm)
Gewenste hoogte:
cm (bijv. 150,5 cm)
2.
Bediening
4.
Banen

Kies het type banen dat u wenst:

5.
Kleur bovenbak
6.
Opties
?
Totaalprijs: € 0,00

Afmetingen
Bediening
Kleur
Banen
Kleur bovenbak
Totaalprijs: € 0,00
Gratis kleurstalen bestellen

CONTACT

023 - 529 00 67

Als u nog vragen heeft of liever direct met een van onze medewerkers praat...

Of kijk op onze klantenservice pagina bij veelgestelde vragen.
De DuoRollo is een esthetisch rolgordijn dat het harde licht van buiten omtovert in zacht sfeerlicht. Dit product combineert u het praktische van een horizontale jaloezie met de sfeer van een rolgordijn. Op maat gemaakt in onze eigen Suntex jaloeziefabriek.

De bediening van de DuoRollo

Met behulp van een kettingbediening kunt u de stroken zodanig verschuiven dat er zicht naar buiten is, of in een gesloten positie zetten voor de avond. In de gesloten positie heeft u geen inkijk. Iets dat eerder enkel met aluminium jaloezieën kon, kan nu ook met dit type rolgordijn met als meerwaarde een warmere uitstraling.
Uiteraard kunt u het ook gewoon optrekken. Het product is voorzien van een mooie metalen cassette leverbaar in meerdere kleuren.

Goedkope DuoRollo rolgordijnen kopen zonder tussenkomst

U kunt bij ons een DuoRollo tegen een zeer aantrekkelijke prijs kopen. Wij maken het gordijn in onze eigen fabriek en verzenden het vanuit hier direct naar uw huis. Er zit geen handelaar of winkel meer tussen, waardoor onze prijzen gemiddeld 60% lager liggen dan elders!

Extra informatie

Alle mechanische onderdelen zijn onderhoudsvrij. De stof zelf kunt u voorzichtig droog afborstelen.
Sterkere verontreiniging kan met een schone vochtige doek licht worden afgenomen. Let op: Niet wrijven!


 

Bekijk de Meetinstructie DuoRollo
Bekijk de Montageinstructie DuoRollo