Rolluiken

Rolluiken is het meest veelzijdige zonweringsproduct voor buiten. Naast de uitstekende zonwering bieden ze ook een koude-, warmte- en geluidsisolatie.
Daarnaast zijn ze ook inbraakwerend. Rolluiken zijn oersterk en onderhoudsvriendelijk. We leveren dit product altijd op maat.

/home/izwcom/domains/internetzonwering.com/public_html/modules/producten/rolluiken.php

Module niet gevonden

Inbraakpreventie en isolatie

Onze rolluiken worden vervaardigd uit het sterkste aluminium . Door jarenlange ervaring en voortdurend testen kunnen we deze degelijke kwaliteit leveren.
Door de isolerende materialen in de rolluiken zijn ze geruisloos uit te rollen. Deze isolatie is ook van invloed op de temperatuur binnenshuis.

Garantie

Via Internetzonwering.com kunt u rolluiken op maat bestellen. U kunt ook de montage door ons laten doen. Telefonisch kunnen wij u geen hulp bieden bij het monteren. Internetzonwering.com biedt 3 jaar garantie op fabricage en constructiefouten. Schade door ondeskundige montage of gebruik valt buiten de garantie.

Goedkope rolluiken door eigen productie

De rolluiken van Internet Zonwering worden in onze eigen fabriek geproduceerd. Daarom zijn de rolluiken van hoogwaardige kwaliteit en scherp geprijsd. Doordat er geen tussenhandelaar bij betrokken wordt, liggen de prijzen bij Internet Zonwering gemiddeld 60% lager dan in de winkel.

Rolluiken kopen bij Internet Zonwering

U koopt uw rolluiken eenvoudig online bij Internet Zonwering. Stel via de besteltool de afmeting, bediening, kleur, kleur profielen en overige opties in.
Wanneer u uw rolluik heeft samengesteld, kunt u het product in uw winkelmandje plaatsen. Het is bij Internet Zonwering niet nodig om een account aan te maken. Vul uw gegevens in en kies voor één van onze veilige betaalmethodes: iDeal, bankoverschrijving, Mr. Cash of contant bij aflevering. Indien u vragen heeft over de rolluiken kunt u contact opnemen met Suntex via 023 – 529 0067

Bekijk de Meetinstructie rolluiken
Bekijk de Montageinstructie rolluiken