Terrasoverkapping FieŽsta

Helaas is het weer in Nederland niet altijd fijn. Daarom breiden steeds meer mensen hun terras uit met een terrasoverkapping. Zo beleeft u het buitenleven optimaal.

/home/izwcom/domains/internetzonwering.com/public_html/modules/producten/terrasoverkapping-fieesta.php

Module niet gevonden

Constructie terrasoverkapping

Standaard wordt de terrasoverkapping geleverd met een dakconstructie van polycarbonaatplaten. Glasplaten zijn ook een optie. De terrasoverkapping is uitvoerbaar met 44.2 glasplaten.
De polycarbonaatplaten worden geleverd in de helder of opaal uitvoering. De profielen zijn leverbaar in de kleuren roomwit, stargrey structuur (ral9007) en antraciet structuur (ral7016).
De terrasoverkapping kent een variabele hellingshoek waardoor de terrasoverkapping vrijwel overal plaatsbaar is. De maximale te bestellen breedte is 700cm en de maximale te bestellen uitval is 400cm.

Extra’s

De terrasoverkapping wordt altijd compleet geleverd. Dat wil zeggen met waterafvoerpijp, bladvanger, grondplaat en bevestigingsmaterialen. Ook wordt hij standaard geleverd met een dakgoot met een zogenaamde geïntegreerde volantsleuf. Deze maakt het mogelijk uw verandadak aan de gootzijde af te sluiten met een verandawand. Bij het ontwerpen van de terrasoverkapping is veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de afwerking en degelijkheid.

Goedkope terrasoverkappingen door eigen productie

Terrasoverkappingen gemaakt door Internetzonwering zijn scherp geprijsd en van zeer hoogwaardige kwaliteit. Wij verkopen direct vanuit onze fabriek, zonder tussenhandel of winkel. Hierdoor ligt de prijs van onze terrasoverkappingen gemiddeld 60% lager dan in de winkel.

Terrasoverkappingen kopen bij Internet Zonwering

Koop u terrasoverkappingen gemakkelijk online bij Internet Zonwering. Geef via de besteltool uw wensen aan omtrent de afmetingen, dakkleur, het profiel en de overige opties.