Terrasscherm - Knikarmscherm

We genieten allemaal van de zomer, toch is de hele dag in de zon zitten schadelijk . Gelukkig is het ook heel fijn om in de schaduw te zitten, vooral onder een op maat gemaakt zonnescherm. Bij ons vindt u maatwerk voor de laagste prijs.
Er is veel keuze wanneer u op zoek bent naar een zonnescherm. Bij ons kunt u daarom uw zonnescherm volledig aanpassen naar uw wensen.

/home/izwcom/domains/internetzonwering.com/public_html/modules/producten/knikarmscherm.php

Module niet gevonden

De beste kwaliteit schermen

Internet Zonwering biedt u de best mogelijke kwaliteit zonneschermen. Altijd gefabriceerd in Nederland. Alleen de beste materialen worden gebruikt.
De cassette is standaard leverbaar in de kleur roomwit. Tegen een geringe meerprijs ook leverbaar in de moderne kleuren antraciet (ral 7016) en stargrey structuurlak (ral 9007).
Voor de doeken bieden wij een ruime keuze in 100% acryl geweven stoffen. Door de zware finishing is het doek vocht bestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden.

Bezoek onze showroom

Via Internetzonwering.com heeft u de keuze uit ca. 40 doekkleuren. In de showroom hebben we een nog uitgebreidere collectie zonweringsdoeken, het totale aanbod bestaat uit meer dan 200 doeken.

Wanneer u uw zonnescherm bij ons bestelt dan ontvangt u het beste product tegen een uiterst scherpe prijs. U bespaart wel 30%. Standaard geheel op maat gemaakt!


Knikarmscherm kopen bij Internet Zonwering

Koop uw knikarmscherm eenvoudig online bij Internet Zonwering. Via de besteltool kiest u de gewenste afmeting, bediening, kleur en overige opties.
Na het samenstellen van uw terrasscherm plaatst u deze in het winkelmandje. U hoeft bij Internet Zonwering geen account aan te maken om te kunnen bestellen. U kunt kiezen uit verschillende veilige betaalmethodes: iDeal, bankoverschrijving, Mr. Cash of contant bij levering. Heeft u vragen over uw terrasscherm? Neem dan contact op met Suntex via 023 529 0067.

Bekijk de Montageinstructie terrasscherm / knikarmscherm